Fryksås 18-19 maj 2024
Vi utgår från smidgården
fullbokat

– 30 min fotografering
– 10 st digitala foton

Erbjudande på smidgården:

våffla med varm/kall dryck 99 kr. Ert namn kommer finnas i kassan för att ta del av det fina erbjudandet.

 www.smidgarden.se

2 900 kr

(ord. 4 500 kr)

Hur går det till?

Vi träffas på Smidgården i Fryksås er bokade tid. Därifrån går vi en promenad på totalt 700 m och jag fotograferar under tiden. Jag berättar vad ni ska göra så se det som en trevlig promenad. Innan eller efter vår fotografering kan ni äta något gott på Smidgården, t ex våfflor med kaffe/lättdryck för 99 kr. Ert namn kommer finnas i kassan för att ta del av det fina erbjudandet.

Vad skall vi tänka på?

Kameran gillar ljusa färger mot ansiktet. Försök undvika stora tryck som Disney. Framförallt ska ni tänka på att barnen ska ha något de ändå trivs i. Är det endast mössan med favorit-disney-figuren på, ta den!   Ta reda på vägen innan och kom i tid. Ni kommer parkera vid Smidgården, men om det är fullt där kan ni behöva parkera t ex vid anslagstavlan där man kommer in i byn och då är det en promenad på ca 5 minuter.

Väder

Det jag inte kan styra över i mina fotograferingar är vädret. Alla väder ger fina bilder men det är en större utmaning för framförallt de som fotas om det är dåligt väder. Bra väder: Mulet, Snöfall, Sol, Väldigt kallt, Väldigt varmt, Lätt dugg. Dåligt väder: Stark blåst, Kraftigt regn. Jag lovar att vi kommer få bra bilder ändå. Jag kommer att ha med två genomskinliga paraplyer som snarare tillför en fin detalj i bilden om vädret inte skulle vara på topp (Sol kan redigeras in om det passar i bilden).

Betalning

Fotografering betalas samma dag som er fotning. Inom en vecka efter fotograferingen kommer ni att få ett webgalleri med ca 40 st av era bilder. Därifrån väljer ni ut era 10 favoriter. Dessa bilder kommer sedan att levereras till er via webbgalleri. Bilderna är högupplösta, vilket innebär att ni själva kan framkalla de såsom ni vill. De laddas ner till dator från detta galleri, det kan också delas på sociala medier eller i mail med vänner och familj. Jag hjälper er gärna med det tekniska. Ni kan självklart beställa fler bilder eller t ex album till aktuell prislista. Denna skickas vid förfrågan eller när ni bokar en tid. Några av priserna hittar ni på min sida "Produkter". Eventuell extra order faktureras efteråt.

Avbokning

Om ni blir sjuka och behöver avboka så hör ni av er till mig, detta är inget någon av oss kan styra över, lika lite som vädret. Dock så gäller just detta erbjudande just denna helg. Ni är däremot välkomna att boka fotning annan gång, och jag åker gärna till Fryksås och fotograferar.

Sale

Lediga tider

Lördag 18 maj
09.30
10.30 
11.30
13.30
14.30
15.30
18.00
Smidgården är stängd men vi får fint kvällsljus.
19.30
Smidgården är stängd men vi får fint kvällsljus.

Söndag 19 maj
09.30
10.30
11.30
13.30
14.30
15.30

Frågor & svar

Jag vill ta porträtt till min egen verksamhet, går det bra?

Ja, det gäller alla typer av fotograferingar; gravid, familj, företag, barn, husdjur, CV etc.

Mitt barn är i sittåldern men går inte, kan vi fota då?

Ja, jag har med en korg för små barn att sitta i, säg till vid bokningen.

Mina barn sitter aldrig stilla, det går helt enkelt inte att få en bra bild av dem.

Varenda förälder har denna farhåga, och det kan vara sant men jag behöver inte många hundradelars sekund för att få till bilderna på era älsklingar.

Jag ogillar att vara med på bild men skulle vilja ha bilder med mig och barnen.

Du kan välja där och då om du vill vara med på bild. Det brukar till slut kännas bekvämt att vara med. Och om du inte gillar den bilden sen så väljer du inte den bara.

Jag har presentkort, kan jag använda detta?

Självklart!

Gäller fotat-tidigare-rabatten på 30 %?

Tyvärr gäller det inte denna helg.