SARA LANSGREN
Att minnas med fotografier!
Tiden med barn går alldeles för fort. Mitt jobb är att frysa den tiden och skapa bilder som ni alltid kan gå tillbaka till.
Jag hälsar Er alla varmt och hjärtligt välkomna till en fotografering i studio eller på plats enligt överenskommelse.

Jag tänker att barn behöver tid. Därför är det aldrig stressigt vid en fotografering med mig. Barnet får ta den tid som det krävs för att bekanta sig med mig och nya miljön, först då kan vi få de naturliga bilderna när barnet är sig själv och avslappnad.

 

En barnfotografering tar mellan 30-60 min. Vi pausar emellanåt. Jag leker gärna lite med era små för att få de att slappna av. Ibland händer det att barnen frågar om jag vill följa med dem när de är på väg hem.

 

Jag minns också en återkommande pojke som fotat julbilder med familjen i tre år. Tredje året frågade han vart den där julbilen är som brukar vara med, den hade jag ju glömt! En flicka döpte sin gosekanin till Sara när de kom hem från fotografering, en pojke sa till sina föräldrar att han älskar Sara när vi skulle skiljas åt och en annan pojke plockade en fin sten åt mig när vi fotade utomhus, den står så fint på min farstukvist för att påminna mig om såna stunder. Det här är de bästa betygen jag kan få.

 

Jag har fotograferat hundratals barn och har aldrig fått avbryta en fotografering. Ibland är lillen inte på topp men vi lyckas alltid få fina bilder.

Jag kom till final i SM i barnfotgrafi med denna bild (Alice in wonderland)
Jag hittade Sara på nätet när jag googlade fotografer i staden jag bor i. Vi fotade min son i studio. Min upplevelse av henne som fotograf var att hon var väldigt duktig på att förklara hur saker och ting kommer att gå till under fotograferingen, hon var jätteduktig med min son och lät honom undersöka och leka fritt.

Hon svarade tydligt på mina frågor jag ställde så jag förstod. Väldigt professionell och supertrevlig tjej! jag tyckte fotograferingen gick superbra, både jag och min son kände oss trygga och var nöjda med upplevelsen!

Bilderna blev jättefina och skulle utan tvekan komma tillbaka flera gånger! Har och kommer fortsätta rekommendera henne till andra.

Priserna på fotona var också bra!

Linnea P
Jag hade sett några av Saras tidigare bilder som bekanta hade tagit och gillade stilen på dem. Vi bestämde oss därför för att fotografera våran då 7 månaders dotter hos Sara. Allt gick jättebra, hon var tålmodig och gav dottern tid till att lära känna miljön och gav tillfälle till pauser när det var nödvändigt.

Vi fotade dottern med flera olika rekvisita med olika resultat beroende på dotterns intresse. Då hela familjen närvarade vid fotograferingen så hann vi även med några bilder på oss allihopa tillsammans. Fotograferingen gick över förväntan bra med en sprallig och nyfiken dotter.

Fotovisningen var också bra, vi kunde i lugn och ro sitta och välja ut de bilder som vi tyckte var bäst. Då det var så många fina att välja på var det svårt att välja bort några. Vi är supernöjda med bilderna och valde även att ta några digitalt för att kunna ge bort kopior till släkten. Som helhet är vi supernöjda både med fotograferingen, resultatet och produkterna.

Emma L
Vad händer när ni bokat en tid?

Ni får ett mail med mer information inför er fotografering.
Studiofotograferingsavgiften, 700 kr eller utomhusfotoavgiften, 800 kr betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan på bankgiro 5384-9014.

Om vi har bokat utomhusfotografering utanför centrala Mora tar jag en extra kostnad på 6 kr/km.

3. Ett första möte
Vi träffas i Mora eller på Face-time/Skype för att ni ska få se vem som skall hänga med er. Jag bjuder på fika och får veta mer om er dag. Efter vårt första möte tar ni kontakt med mig igen inom två dygn.
Go Button
My title
My Subtitle
4. Efter mötet
Efter mötet har ni förhoppningsvis fått en känsla av mig och väljer om vi ska fortsätta vår kontakt. Jag rör mig smidigt bland alla olika typer av folksamlingar. Har ni en fest med många stökiga släktingar, bring ’em on! Eller om ni har en stor och mer formell bröllopsfest så anpassar jag mig till det. Jag kan kort och gott säga att jag är er fluga på väggen, jag iakttar med min kamera och försvinner in i bakgrunden. Men jag kommer också styra er och ert brudfölje under fotograferingen så att ni får bästa möjliga bilder.
Go Button
My title
My Subtitle
5. När ni har bestämt Er
Jag skickar ett avtal till Er som ni kan läsa hemma i lugn och ro och signera. När jag har mottagit avtalet skickas en faktura på bokningsavgiften där ni betalar 20 % av kostnaden. Då håller jag Ert datum för Er.
6. Bröllopsmötet
Vi bokar in ett bröllopsmöte närmare Ert datum där vi går igenom Era önskemål och schemat för dagen. Det är viktigt för mig att inte missa delar under dagen som Ni lägger extra stor vikt vid. Kom gärna med önskemål.
7. Inför bröllopet
Innan ert bröllop har jag kollat upp kyrkan, hur ljuset ligger under tiden för de olika momenten under dagen och sett ut plats/platser för era bröllopsporträtt. Jag planerar givetvis er dag minutiöst.
Bröllopet
Äntligen kommer dagen vi väntat på. Jag kommer smälta in bland Era gäster och dokumentera på smidigast möjliga vis. Jag styr er självklart vid porträttfoto om ni inte är helt bekväma med att fotograferas. Det skall bli fantastiskt att få dokumentera Er stora dag. Stort grattis!
Efteråt
Tänka sig, nu är ni nygifta! Ett par dagar efter bröllopet får ni en länk med en tjuvkik på några foton. 2-6 veckor efter bröllopet levereras alla digitala foton. Om ni har valt ett paket med fotoprodukter så kommer de levereras några veckor efter att ni valt ut vilka bilder ni vill ha.
Hur mycket vill ni investera i minnen?
Detta är en dag Ni vill minnas resten av Era liv tillsammans.
Stora paketet
31 000:-
Fotografering sammanhängande 10 timmar, förberedelser hos t.ex frisören, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och middag/tal.
  • Webbgalleri med era färdiga foton att dela med vänner.
  • USB med minst 300 st digitala foton.
  • 1 st förstoring Fine Art-print 30×40 cm.
  • Linnealbum Lyx, 25×25 cm med 12 sidor och 20 st foton.
Extra timme 1500:-, resa och boende i Dalarna ingår i priset.
Mellanpaketet
19 000:-
Fotografering sammanhängande ca.3 timmar där vi hinner med porträtt, vigsel samt gratulationer.
  • Webbgalleri med era färdiga foton att dela med vänner.
  • USB med minst 150 st digitala foton.
  • 1 st förstoring Fine Art-print 30×40 cm eller ett dragspelsalbum i linne 15×15 cm med 8 st foton.
Extra timme 1800:- Resa högst 10 mil från Mora ingår i priset.
Lilla paketet
9 900:-
Detta paket fick jag idén till när jag hörde kommentarer bland bekanta ”-Det enda jag ångrar med bröllopet är att vi inte har en enda bra bild av oss. Vi trodde att det skulle bli något bra av alla mobilbilder”.
Här ingår att jag kommer ut till ert bröllop på er stora dag (alternativt kommer ni till min studio). Jag träffar er före eller efter vigseln för att ta några fina porträtt, oftast utomhus.
Det är professionellt tagna bilder på er med bra ljus och komposition. Fotona kommer att levereras till er på USB-sticka för fri användning. Ni kan självklart beställa förstoringar eller produkter av mig.
  • Fotografering 20 minuter.
  • Länk med foton för urval.
  • USB med 5 st högupplösta digitala foton.
Bokningsbart från september-maj och tidigast 4 månader innan ert bröllop.