SARA LANSGREN
Att minnas med fotografier!
Tiden med barn går alldeles för fort. Mitt jobb är att frysa den tiden och skapa bilder som ni alltid kan gå tillbaka till.
Jag hälsar Er alla varmt och hjärtligt välkomna till en fotografering i studio eller på plats enligt överenskommelse.

Jag tänker att barn behöver tid. Därför är det aldrig stressigt vid en fotografering med mig. Barnet får ta den tid som det krävs för att bekanta sig med mig och nya miljön, först då kan vi få de naturliga bilderna när barnet är sig själv och avslappnad.

En barnfotografering tar mellan 30-60 min. Vi pausar emellanåt. Jag leker gärna lite med era små för att få de att slappna av.

Jag har fotograferat hundratals barn och har aldrig fått avbryta en fotografering. Ibland är lillen inte på topp men vi lyckas alltid få fina bilder.

De bästa betygen jag kan få kommer från barnen själva, som exempelvis dessa: En flicka döpte sin gosekanin till Sara när de kom hem från fotografering, en pojke sa till sina föräldrar att han älskar Sara när vi skulle skiljas åt och en annan pojke plockade en fin sten åt mig när vi fotade utomhus, den står så fint på min farstukvist för att påminna mig om såna stunder.

Jag deltog i SM i fotografi år 2020 och kom till final i kategori ”Barn”.

Jag kom till final i SM i barnfotgrafi med denna bild (Alice in wonderland)
Jag hittade Sara på nätet när jag googlade fotografer i staden jag bor i. Vi fotade min son i studio. Min upplevelse av henne som fotograf var att hon var väldigt duktig på att förklara hur saker och ting kommer att gå till under fotograferingen, hon var jätteduktig med min son och lät honom undersöka och leka fritt.

Hon svarade tydligt på mina frågor jag ställde så jag förstod. Väldigt professionell och supertrevlig tjej! jag tyckte fotograferingen gick superbra, både jag och min son kände oss trygga och var nöjda med upplevelsen!

Bilderna blev jättefina och skulle utan tvekan komma tillbaka flera gånger! Har och kommer fortsätta rekommendera henne till andra.

Priserna på fotona var också bra!

Linnea P
Jag hade sett några av Saras tidigare bilder som bekanta hade tagit och gillade stilen på dem. Vi bestämde oss därför för att fotografera våran då 7 månaders dotter hos Sara. Allt gick jättebra, hon var tålmodig och gav dottern tid till att lära känna miljön och gav tillfälle till pauser när det var nödvändigt.

Vi fotade dottern med flera olika rekvisita med olika resultat beroende på dotterns intresse. Då hela familjen närvarade vid fotograferingen så hann vi även med några bilder på oss allihopa tillsammans. Fotograferingen gick över förväntan bra med en sprallig och nyfiken dotter.

Fotovisningen var också bra, vi kunde i lugn och ro sitta och välja ut de bilder som vi tyckte var bäst. Då det var så många fina att välja på var det svårt att välja bort några. Vi är supernöjda med bilderna och valde även att ta några digitalt för att kunna ge bort kopior till släkten. Som helhet är vi supernöjda både med fotograferingen, resultatet och produkterna.

Emma L
Vad händer när ni bokat en tid?

700 kr betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan på bankgiro 5384-9014.

Ni får ett mail med mer information inför er fotografering.

Om vi har bokat utomhusfotografering utanför centrala Mora tar jag en extra kostnad på 6 kr/km.

Efter fotograferingen

Ca två veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaka till mig. Då tittar vi igenom bilderna, ca 30 st redigerade bilder. Här gör ni er beställning på fotoprodukter.

Under fotovisningen har ni 10 % rabatt. Finns det t ex mor-eller farföräldrar som vill beställa så är de välkomna också, live eller på videosamtal under visningen. Lämna gärna era små till någon då det är en stund där ni ska få koncentrera er. Om ni bor 1,5 timmar eller längre ifrån Mora, ta kontakt med mig för smidigare lösning.

Go Button
My title
My Subtitle
Att tänka på

  • Kom med ett utvilat och mätt barn.
  • Ta med något som håller blodsockret uppe för barnet ifall det drar ut på tiden.
  • Finns det någon leksak eller klipp på youtube som alltid får ditt barn på gott humör, ta med det.
  • Välj helst kläder utan stora tryck, som t ex tecknade figurer. Enfärgat i ljusare färgskala mot ansiktet blir finast på bild. Då hamnar barnets ansikte i fokus. Nederdelen är inte lika viktig i färgval.
    Till ettåringen finns lite kläder att låna, fråga mig innan så får ni bild på vad som finns.

Go Button
My title
My Subtitle
Återkommande kund

Som återkommande kund har ni 30 % rabatt på fotograferingskostnaden.

Väder

Jag håller koll på väderprognosen innan vår fotografering. Vi bokar om tiden, självklart kostnadsfritt, om vädret inte passar för fotografering. Vi får fina bilder i alla väder och årstider utom vid regn eller blåsigt väder.

Trolla bort i Photoshop

Skrapsår, myggbett, finnar etc tar jag bort i Photoshop, om man vill.

Jag frågar alltid om jag får tillåtelse eller inte att använda bilder på hemsida eller sociala medier. Därmed läggs aldrig bilder ut som jag inte fått godkännande på.

3-6 veckor efter fotovisningen har ni er färdiga fotoprodukt i handen. Om man önskar snabbare leverans går det bra, då tar jag 300 kr extra. De kan hämtas hos mig eller skickas mot den faktiska portokostnaden.

En fotografering kan vara den finaste investeringen för Ert hem!
Ni och barnen kommer ha glädje av era bilder i många och långa fina år.