SARA LANSGREN
Gravidfotografering

Att vara gravid känns inte alltid så glammigt. Och den där lystern i huden kanske aldrig infinner sig. Men det spelar ingen roll! Du är gravid och det är vackert, och det är en period i livet som kanske bara händer en gång.

Att ha bilder från din tid som gravid blir vackert att sätta upp som exempelvis en tavla. Barnet växer sedan upp och ser bilderna på sig själv i magen – barnet förstår att det varit efterlängtat och är älskat.

Familjebilder tas samtidigt
My title
My Subtitle
Fotografering studio 1300 kr
Den här fotningen tar minst 1,5 h då vi också väljer ut vilka kläder du ska ha på dig. Vi kan fota med upp till tre outfits samt nakna bilder, om man vill. Dessa bilder visas aldrig utanför er och mig om inte tillåtelse finns.

Jag har olika kläder till denna fotografering; underkläder klänningar och annat. Ta även med något eget om du vill.

Här kan övrig familj vara med för familjeporträtt.

Efter fotograferingen köps de bilder man vill vid en separat fotovisning. Priser

Fotografering utomhus 1300 kr
Vid utomhusfotografering väljer jag oftast ställe där ljuset ligger bra i Mora med omnejd utifrån årstid. Innan fotograferingen bokar vi en tid för att välja vilka kläder du vill använda på bilderna. Jag har klänningar och annat som passar alla storlekar.

Om önskemål om fotoställe finns så åker vi självklart dit.

Här kan övrig familj vara med för även vanliga familjeporträtt.

Efter fotograferingen köps de bilder man vill vid en separat fotovisning. Priser

När och hur?
Det brukar bli bäst att fotografera mellan vecka 28-36 och beroende på mående hos dig så är tiden flexibel.

Eftter bokning får ni ett mail med mer information inför er fotografering.

Fotograferingen, 1 300 kr, betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan på bankgiro 5384-9014.

Ca två veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaks till mig. Då tittar vi igenom bilderna, ca 30 st redigerade bilder. Här gör ni er beställning på fotoprodukter eller digitala bilder. Under fotovisningen har ni 10 % rabatt.

Lämna gärna eventuella barn hos barnvakt denna stund då det ska vara lugn och ro för er och ni bör kunna koncentrera er vid urvalet.

Go Button
My title
My Subtitle
Tillval floristens val av bukett 1 800 kr
Efter mötet har ni förhoppningsvis fått en känsla av mig och väljer om vi ska fortsätta vår kontakt. Jag rör mig smidigt bland alla olika typer av folksamlingar. Har ni en fest med många stökiga släktingar, bring ’em on! Eller om ni har en stor och mer formell bröllopsfest så anpassar jag mig till det. Jag kan kort och gott säga att jag är er fluga på väggen, jag iakttar med min kamera och försvinner in i bakgrunden. Men jag kommer också styra er och ert brudfölje under fotograferingen så att ni får bästa möjliga bilder.
Go Button
My title
My Subtitle