Gravid

Att vara gravid känns inte alltid så glammigt. Och den där lystern i huden kanske aldrig infinner sig. Men det spelar ingen roll! Du är gravid och det är vackert, och det är en period i livet som kanske bara händer en gång.

Att ha bilder från sin tid som gravid blir fantastiskt att sätta upp som exempelvis en tavla. Barnet växer sedan upp och ser bilden eller bilderna på sig själv i magen – barnet förstår att det varit efterlängtat och är älskat.

FOTOGRAFERING STUDIO

Den här fotningen tar minst 1,5 h då vi också väljer ut vilka kläder du ska ha på dig. Vi kan fota med upp till tre outfits samt nakna bilder, om man vill. Dessa bilder visas aldrig utanför er och mig om inte tillåtelse finns. Jag har olika kläder till denna fotografering; underkläder klänningar och annat. Ta även med något eget om du vill. Här kan övrig familj vara med för familjeporträtt. Efter fotograferingen köps de bilder man vill ha vid en separat fotovisning.

FOTOGRAFERING UTOMHUS

Vid utomhusfotografering väljer jag oftast ställe där ljuset ligger bra i Mora med omnejd utifrån årstid. Innan fotograferingen bokar vi en tid för att välja vilka kläder du vill använda på bilderna. Jag har klänningar och annat som passar alla storlekar. Om önskemål om fotoställe finns så åker vi självklart dit. Här kan övrig familj vara med för även vanliga familjeporträtt. Efter fotograferingen köps de bilder man vill ha vid en separat fotovisning.

NÄR & HUR?

Det brukar bli bäst att fotografera mellan vecka 28-36 och beroende på mående hos dig så är tiden flexibel. Efter bokning får ni ett mail med mer information inför er fotografering. Fotograferingsavgiften, 1300 kr, betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan till bankgiro 5384-9014.

Ca två veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaks till mig. Då tittar vi igenom bilderna, ca 30 st redigerade bilder. Här gör ni er beställning på fotoprodukter eller digitala bilder. Under fotovisningen har ni 5 % rabatt.

Lämna gärna eventuella barn hos barnvakt denna stund då det ska vara lugn och ro för er och ni bör kunna koncentrera er vid urvalet.

Nu ser vi fram emot fantastiska bilder på er och den fina magen.