MIRAKLET I MAGEN
EN GRAVIDITET ÄR FANTASTISKT VACKERT
Att vara gravid känns inte alltid så glammigt. Och den där lystern i huden kanske aldrig infinner sig. Men det spelar ingen roll! Du är gravid och det är vackert, och det är en period i livet som kanske bara händer en gång. Att ha bilder från din tid som gravid blir vackert att sätta upp som exempelvis en tavla. Barnet växer sedan upp och ser bilderna på sig själv i magen – barnet förstår att det varit efterlängtat och är älskat.
Jag hjälper dig att posera så att hela du och din mage blir vacker. Du behöver inte vara bekväm framför kameran för en sådan här fotografering. Vi gör det avslappnat tillsammans. Här kan även din partner vara med om du/ni önskar.
Den här fotograferingen tar minst 1,5 h då vi också väljer ut vilka kläder du ska ha på dig. Vi kan fota med upp till tre outfits samt nakna bilder, om man vill. Dessa bilder visas aldrig utanför er och mig om inte tillåtelse finns.

Jag har olika kläder till denna fotografering som t.ex underkläder, klänningar och annat. Ta även med något eget om du vill.

Denna fotografering kan också ingå i fotopaketet “Barnets första år”, se mer info under fliken “barn”.

GRAVIDFOTOGRAFERINGEN!
VAD HÄNDER NÄR VI BOKAT EN TID?

Ni får ett mail med mer information inför er fotografering. Studiofotograferingsavgiften som är 1100 kr eller utomhusfotograferingsavgiften på 1200 kr betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan på bankgiro 5384-9014

Två veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaks till mig. Då tittar vi igenom bilderna, ca 30 st redigerade bilder. Här gör ni er beställning på fotoprodukter eller digitala bilder. Under fotovisningen har ni 10 % rabatt.

Lämna gärna eventuella barn hos barnvakt denna stund då det ska vara lugn och ro för er och ni bör kunna koncentrera er vid urvalet.

Kontakta mig gärna här>>