HUR SER DITT FÖRETAG UT?
JAG HJÄLPER ER SYNAS PÅ ETT PROFFSIGT SÄTT
Vet du inte exakt hur du vill visa upp er? Jag hjälper er med det. Jag träffar er gärna för att ta reda på mer om er. Jag brinner för att visa upp företag och företagare från sina genuinaste sidor.
Jag har fotat vandrarhem, advokatbyrå, HVB-hem, dalahästar, blombutik, hotellpärla ute i skärgård, städfirma, PT, event på Tomteland i Mora, återkommande fotograf för Magasin Mora med mera. Inget företag är för stort eller för litet. Jag skräddarsyr fotograferingen efter era behov.
Behöver ni bilder till hemsida/sociala medier? Jag arbetar med flera företags sociala medier. Man kan säga att man får allt i ett med mig som håller i detta hos er. Jag både fotar och lägger regelbundet ut inlägg åt er utefter era önskemål. Jag formulerar inläggen och lägger till bilder. Ni godkänner dessa till en början för att se att vi är på väg åt rätt håll och jag fångar er verksamhets ”kärna” på sättet ni önskar.
Det innebär att jag vill träffa er och lära känna verksamheten en del. Sedan styr jag upp de fotograferingar vi kommit överens om. Det kan vara personalbilder, bilder från era lokaler samt när själva arbetet utförs.
Kontakta mig för ett första möte. Jag kommer till er!