SARA LANSGREN
Hur vill ni minnas er dag?

Bröllopsfotografering utgör en stor del av mitt fotograferande och jag älskar det! Det är ER stora dag och jag kommer låta Er minnas den i åratal med mina foton.

Från Ert ja i kyrkan till de mindre ögonblicken under dagen. Kanske blir det också Er enda bröllopsutgift som kommer att bevaras i generationer.

Covid-19. Som världen ser ut just nu är inget bröllop (tyvärr) hugget i sten. Det gör naturligtvis att man kanske avvaktar med att planera sitt bröllop. Jag behöver vara lika flexibel som brudparen, därför betalas bokningsavgiften tillbaks om bröllopet behöver ställas in eller skjutas upp pga Covid. Alternativt bokar ni om mig till ett nytt datum.

Vinterbröllop i Sälen 2021
My title
My Subtitle
1. Bokningsförfrågan
Ring mig eller skicka iväg en förfrågan om jag är ledig ert datum. Ta kontakt redan när ert datum är spikat för störst chans att jag ska vara ledig. Om ni inte fått svar av mig inom 24 timmar så har inte mejlet kommit fram så testa gärna igen.
2. En första kontakt
När ni skall ha en fotograf med er på er bröllopsdag vill ni såklart veta vem det är. Jag har en sida här där ni kan läsa om mig. Ni kan dessutom se bilder på Facebook och hitta mig i mina stories på Instagram.
3. Ett första möte
Vi träffas i Mora eller på Face-time/Skype för att ni ska få se vem som skall hänga med er. Jag bjuder på fika och får veta mer om er dag. Efter vårt första möte tar ni kontakt med mig igen inom två dygn.
Go Button
My title
My Subtitle
4. Efter mötet
Efter mötet har ni förhoppningsvis fått en känsla av mig och väljer om vi ska fortsätta vår kontakt.
Jag rör mig smidigt bland alla olika typer av folksamlingar. Har ni en fest med många stökiga släktingar, bring ’em on! Eller om ni har en stor och mer formell bröllopsfest så anpassar jag mig till det.
Jag kan kort och gott säga att jag är er fluga på väggen, jag iakttar med min kamera och försvinner in i bakgrunden. Men jag kommer också styra er och ert brudfölje under fotograferingen så att ni får bästa möjliga bilder.
Go Button
My title
My Subtitle
5. När ni har bestämt Er
Jag skickar ett avtal till Er som ni kan läsa hemma i lugn och ro och signera. När jag har mottagit avtalet skickas en faktura på bokningsavgiften där ni betalar 20 % av kostnaden. Då håller jag Ert datum för Er.
6. Bröllopsmötet
Vi bokar in ett bröllopsmöte närmare Ert datum där vi går igenom Era önskemål och schemat för dagen. Det är viktigt för mig att inte missa delar under dagen som Ni lägger extra stor vikt vid. Kom gärna med önskemål.
7. Inför bröllopet
Innan ert bröllop har jag kollat upp kyrkan, hur ljuset ligger under tiden för de olika momenten under dagen och sett ut plats/platser för era bröllopsporträtt. Jag planerar givetvis er dag minutiöst.
Bröllopet
Äntligen kommer dagen vi väntat på. Jag kommer smälta in bland Era gäster och dokumentera på smidigast möjliga vis. Jag styr er självklart vid porträttfoto om ni inte är helt bekväma med att fotograferas. Det skall bli fantastiskt att få dokumentera Er stora dag. Stort grattis!
Efteråt
Tänka sig, nu är ni nygifta! Ett par dagar efter bröllopet får ni en länk med en tjuvkik på några foton. 2-6 veckor efter bröllopet levereras alla era digitala foton. Om ni har valt ett paket med fotoprodukter så kommer de levereras några veckor efter att ni valt ut vilka bilder ni vill ha.
Hur mycket vill ni investera i minnen?
Detta är en dag Ni vill minnas resten av Era liv tillsammans.
Lilla paketet
16 000 :-
 • Fotografering under er bröllopsdag 1,5 timme.
 • Sneak peek med tre st foton från er dag max 48 timmar efter er bröllopsdag. Dessa tre foton ingår i de 33 st foton som ingår i ert paket.
 • Länk med foton för urval.
 • USB med 33 st högupplösta digitala foton.
Resekostnad t/r Mora 6 kr/km eller betald resa samt boende två nätter (t ex Norrbotten eller annat ställe långt från Dalarna).
Mellanpaketet
22 000 :-
Fotografering sammanhängande ca 3 timmar där vi hinner med exempelvis porträtt, vigsel samt gratulationer.
 • Sneak peek med ca fem st foton senast 48 timmar efter er dag.
 • Webbgalleri med fotografens urval av era färdiga foton att dela med vänner.
 • USB med minst 150 st digitala foton, alla utvalda foton från dagen (fotografen väljer).
 • 1 st förstoring Fine Art-print 30×40 cm eller ett dragspelsalbum i linne 14×14 cm med 8 st foton.
Extra timme 1800:- Resa högst 10 mil från Mora ingår i priset.
(Resa ingår till Bröllop i Kalix, Övertorneå och Kiruna med omnejder)
Stora paketet
39 000:-
Fotografering sammanhängande 10 timmar, förberedelser hos t.ex frisören, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och middag/tal.
 • Sneak peek med ca tio st foton senast 48 timmar efter er dag.
 • Webbgalleri med fotografens urval av era färdiga foton att dela med vänner.
 • USB med minst 300 st digitala foton, alla utvalda foton från dagen (fotografen väljer).
 • Linnealbum Lyx, 30×30 cm med 34 sidor och 50 foton.
Extra timme 1500:-, resa och boende i Dalarna ingår i priset.
(Resa ingår till Bröllop i Kalix, Övertorneå och Kiruna med omnejder)