Hansjö Lanthandel lördag 18 november 2023 fotografering barn 0-6 år
fullbokat

– 15 min fotografering
– Webgalleri med foton för urval
– 3 st digitala, högupplösta* foton

passa på att titta runt i deras butik. En del av rekvisitan jag använder i min studio är inköpta här.

*högupplöst innebär att de kan printas hur stort man vill
1 200 kr

(ord. 2 400 kr)

Hur går det till?

Kom i tid till er bokade tid, max fem minuter före. Ni hittar mig här inne i ladan, se bild till vänster. Det är där Hansjö lanthandel brukar ha sitt café sommartid. Fotograferingen kommer ta ca 15 min.

Vad skall vi tänka på?

Fotograferingen är i en lada som inte är uppvärmd, så det är kallt. Ta varma kläder till de små. T ex stickad tröja. Kameran gillar ljusa färger mot ansiktet. Försök undvika stora tryck på kläderna. Framförallt ska ni tänka på att barnen ska ha något de ändå trivs i. Är det endast tröjan med favorit-disney-figuren på, ta den!  

Betalning

Inom en vecka efter fotograferingen kommer ni att få ett webgalleri med ca 10 st av era bilder. Därifrån väljer ni ut era 3 favoriter. Dessa bilder kommer sedan att levereras till er via webbgalleri. Bilderna är högupplösta, vilket innebär att ni själva kan framkalla de såsom ni vill. De laddas ner till dator från detta galleri, det kan också delas på sociala medier eller i mail med vänner och familj. Jag hjälper er gärna med det tekniska. Ni kan självklart beställa fler bilder eller t ex album till aktuell prislista, (nedsatta priser när det gäller de digitala paketen.) Prislista skickas vid förfrågan eller när ni bokar en tid. Några av priserna hittar ni på min sida "Produkter".

Avbokning

Om ni blir sjuka och behöver avboka så hör ni av er till mig, detta är inget någon av oss kan styra över. Dock så gäller just detta erbjudande just denna dag. Ni är däremot välkomna att boka fotning annan gång, och jag åker gärna till Hansjö med omnejd och fotograferar.

Frågor & svar

Kan vi fota hela familjen?

Nej, denna fotografering gäller endast för barn; enskilda eller syskon.

Mitt barn är i sittåldern men går inte, kan vi fota då?

Ja, jag har med en korg för små barn att sitta i.

Mina barn sitter aldrig stilla, det går helt enkelt inte att få en bra bild av dem.

Varenda förälder har denna farhåga, och det kan vara sant men jag behöver inte många hundradelars sekund för att få till bilderna på era älsklingar.

Kan jag muta mitt barn?

Det här är ju såklart varje förälders val, men mitt svar är JA. Gör det som krävs för att barnet ska vara med på noterna denna stund. Du kan även lova barnet att de kommer få en överraskning av fotografen efter fotningen (godis) Om barnet inte äter godis så säg till vid bokning, då kommer annat finnas att välja för barnet.

Jag har presentkort, kan jag använda detta?

Självklart!

Gäller fotat-tidigare-rabatten på 30 %?

Tyvärr gäller det inte denna helg.

Sale

Lediga

tider

Lördag 18 november 

11.00

11.25

11.50

13.00

13.25

13.50

14.15

14.40