SARA LANSGREN
Vilket är ditt drömbröllop?

Bröllopsfotografering utgör en stor del av mitt fotograferande och jag älskar det! Det är ER stora dag och jag kommer låta Er minnas den i åratal med mina foton.

Från Ert ja i kyrkan till de mindre ögonblicken under dagen. Kanske blir det också Er enda bröllopsutgift som kommer att bevaras i generationer.

Sommarbröllop Fryksås 2020
My title
My Subtitle
1. Bokningsförfrågan
Ring mig eller skicka iväg en förfrågan om jag är ledig ert datum. Ta kontakt redan när ert datum är spikat för störst chans att jag ska vara ledig. Om ni inte fått svar av mig inom 24 timmar så har inte mejlet kommit fram.
2. En första kontakt
När ni skall ha en fotograf med er på er bröllopsdag vill ni såklart veta vem det är. Jag har en sida här där ni kan läsa om mig. Ni kan dessutom se bilder på Facebook och hitta mig i mina stories på Instagram.
3. Ett första möte
Vi träffas i Mora eller på Face-time/Skype för att ni ska få se vem som skall hänga med er. Jag bjuder på fika och får veta mer om er dag. Efter vårt första möte tar ni kontakt med mig igen inom två dygn.
Go Button
My title
My Subtitle
4. Efter mötet
Efter mötet har ni förhoppningsvis fått en känsla av mig och väljer om vi ska fortsätta vår kontakt. Jag rör mig smidigt bland alla olika typer av folksamlingar. Har ni en fest med många stökiga släktingar, bring ’em on! Eller om ni har en stor och mer formell bröllopsfest så anpassar jag mig till det. Jag kan kort och gott säga att jag är er fluga på väggen, jag iakttar med min kamera och försvinner in i bakgrunden. Men jag kommer också styra er och ert brudfölje under fotograferingen så att ni får bästa möjliga bilder.
Go Button
My title
My Subtitle
5. När ni har bestämt Er
Jag skickar ett avtal till Er som ni kan läsa hemma i lugn och ro och signera. När jag har mottagit avtalet skickas en faktura på bokningsavgiften där ni betalar 20 % av kostnaden. Då håller jag Ert datum för Er.
6. Bröllopsmötet
Vi bokar in ett bröllopsmöte närmare Ert datum där vi går igenom Era önskemål och schemat för dagen. Det är viktigt för mig att inte missa delar under dagen som Ni lägger extra stor vikt vid. Kom gärna med önskemål.
7. Inför bröllopet
Innan ert bröllop har jag kollat upp kyrkan, hur ljuset ligger under tiden för de olika momenten under dagen och sett ut plats/platser för era bröllopsporträtt. Jag planerar givetvis er dag minutiöst.
Bröllopet
Äntligen kommer dagen vi väntat på. Jag kommer smälta in bland Era gäster och dokumentera på smidigast möjliga vis. Jag styr er självklart vid porträttfoto om ni inte är helt bekväma med att fotograferas. Det skall bli fantastiskt att få dokumentera Er stora dag. Stort grattis!
Efteråt
Tänka sig, nu är ni nygifta! Ett par dagar efter bröllopet får ni en länk med en tjuvkik på några foton. 2-6 veckor efter bröllopet levereras alla era digitala foton. Om ni har valt ett paket med fotoprodukter så kommer de levereras några veckor efter att ni valt ut vilka bilder ni vill ha.
Hur mycket vill ni investera i minnen?
Detta är en dag Ni vill minnas resten av Era liv tillsammans.
Stora paketet
31 000:-
Fotografering sammanhängande 10 timmar, förberedelser hos t.ex frisören, porträtt, vigsel, gratulationer, dukning och middag/tal.
  • Webbgalleri med era färdiga foton att dela med vänner.
  • USB med minst 300 st digitala foton.
  • 1 st förstoring Fine Art-print 30×40 cm.
  • Linnealbum Lyx, 25×25 cm med 12 sidor och 20 st foton.
Extra timme 1500:-, resa och boende i Dalarna ingår i priset.
Mellanpaketet
19 000:-
Fotografering sammanhängande ca.3 timmar där vi hinner med porträtt, vigsel samt gratulationer.
  • Webbgalleri med era färdiga foton att dela med vänner.
  • USB med minst 150 st digitala foton.
  • 1 st förstoring Fine Art-print 30×40 cm eller ett dragspelsalbum i linne 15×15 cm med 8 st foton.
Extra timme 1800:- Resa högst 10 mil från Mora ingår i priset.
Lilla paketet
9 900:-
Detta paket fick jag idén till när jag hörde kommentarer bland bekanta ”-Det enda jag ångrar med bröllopet är att vi inte har en enda bra bild av oss. Vi trodde att det skulle bli något bra av alla mobilbilder”.
Här ingår att jag kommer ut till ert bröllop på er stora dag (alternativt kommer ni till min studio). Jag träffar er före eller efter vigseln för att ta några fina porträtt, oftast utomhus.
Det är professionellt tagna bilder på er med bra ljus och komposition. Fotona kommer att levereras till er på USB-sticka för fri användning. Ni kan självklart beställa förstoringar eller produkter av mig.
  • Fotografering 20 minuter.
  • Länk med foton för urval.
  • USB med 5 st högupplösta digitala foton.
Bokningsbart från september-maj och tidigast 4 månader innan ert bröllop.