ATT VARA TILLSAMMANS
FAMILJETID ÄR VIKTIG TID

Hur ser er familj ut? Jag fotar familjer och par i alla former. Under er barnfotografering kan vi även ta några familjebilder. Är ni en familj/släkt som samlas vid speciellt tillfälle? Jag kommer ut till er och fotograferar gruppbilder utefter era önskemål.

Mobilbilder är smidigt och ni får fina bilder i vardagen med er mobil. Men hur många av de hamnar egentligen i album eller på väggen?

Enligt forskning så stärker det barnens bild av sig själva som en viktig del av familjen att ha familjebilder framme för daglig exponering. Det är det jag vill ge er, bilder av er såsom ni är som ni kan ta del av i er vardag i hemmet.

FAMILJEFOTOGRAFERINGEN!
VAD HÄNDER NÄR VI BOKAT EN TID?

Ni får ett mail med mer information inför er fotografering. Fotograferingsavgiften på 700 kr  betalas vid fototillfället genom swish till 123 012 43 96 eller två dagar innan på bankgiro 5384-9014.

Två veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaks till mig. Då tittar vi igenom bilderna, ca 30 st redigerade bilder. Här gör ni er beställning på fotoprodukter eller digitala bilder. Under fotovisningen har ni 10 % rabatt.

Finns det t ex mor-eller farföräldrar som vill beställa så är de välkomna också. Om jag däremot fotat en släkt så får ni en länk med foton att välja bilder från istället för att komma till mig.

Lämna gärna era små till någon då det är en stund där ni ska få koncentrera er.